Korejsko-srpski forum: E-uprava i pametni gradovi za budućnost

U sredu, 14. novembra od 10h u hotelu Hyatt Regency, Korejska agencija za promociju trgovine i investicija (KOTRA) u saradnji sa Ambasadom Republike Koreje i NALED-om organizuje prvi Korejsko-srpski forum.

Tom prilikom kompanije iz Koreje – vodeći inovatori u domenu ICT tehnologija i Smart City rešenja, razmeniće viziju, znanja i najbolje prakse sa liderima poslovne zajednice, državnih institucija, lokalnih samouprava, međunarodnih organizacija i stručnjaka iz Srbije.

Forum za saradnju poslužiće kao prilika za diskusiju o najmodernijim trendovima u domenu e-usluga, bezbednosti podataka, poslovanja u cloud-u, kao i rešenjima za pametne gradove i IoT tehnologiji u službi unapređenja energetske efikasnosti, upravljanja saobraćajem, komunalnim delatnostima i drugim oblastima od značaja za lokalno stanovništvo i privredu.

Članovi i partneri NALED-a mogu se prijaviti za učešće na događaju putem e-maila office@naled.rs, ili na 011 3373 063 do utorka, 13. novembra u 12 sati. Zainteresovani učesnici mogu zakazati B2B sastanke sa korejskim kompanijama putem e-maila office@kotra.rs (dostavite informacije o vašoj organizaciji i njenom predstavniku i navedite kompaniju sa kojom želite sastanak).

Pogledajte profile kompanija koje će učestvovati na prvom Korejsko-srpskom forumu:

KT logo.png Unidocs logo.png
KT presentation
KT company profile
Unidocs company profile Seculayer presentation
Seculayer company profile
GCG logo.png LG U Plus logo.png Grib logo 1.png
Good Consulting Group presentation
GCG company profile
LG U+ presentation
LG U+ company profile
Grib presentation
Grib company profile
exim-bank-logo.jpg
Kexim presentation