Praksa u NALED-ovom Timu za komunikacije i razvoj

Profil i veštine:

  • Završen master, fakultet ili poslednja godina studija iz oblasti društvenih nauka, usmerenje – komunikacije, PR
  • Veštine prezentacije i komunikacije
  • Odlično znanje engleskog jezika (pre svega pisana komunikacija – Business English)
  • Poznavanje rada na računaru – Word, Excel, PPT
  • Poznavanje društvenih mreža – Linkedin, FB, Twitter, Instagram
  • Prednosti su praćenje i poznavanje ekonomskih tema i poznavanje rada u programima za obradu fotografija i video snimaka

Opis posla:

  • Pisanje vesti sa događaja, izrada zapisnika i zaključaka sa sastanaka
  • Podrška u pripremi teza za obraćanje, moderacija, dopisa, pozivnica, saopštenja za javnost
  • Priprema i postavljanje sadržaja na društvene mreže NALED-a
  • Prikupljanje informacija za potrebe pripreme medijskog biltena, saopštenja, izjava za medije
  • Održavanje i razvoj NALED-ove baze kontakata sa fokusom na medije i novinare
  • Rad na razvoju vebsajta NALED-a i portala kojima NALED administrira – priprema vesti, tekstova i materijala
  • Podrška u organizaciji stručnih konferencija i poslovnih skupova
  • Drugi poslovi u domenu odnosa s javnošću

Uslovi:

  • Zaključuje se Ugovor o stručnom osposobljavanju u trajanju od šest do najviše 12 meseci, sa periodom probnog rada
  • Početak prakse – novembar 2019.
  • Obezbeđena prikladna novčana naknada i druga prava u skladu sa zakonom

Svi zainteresovani kandidati, koji ispunjavaju navedene uslove i voljni su da rade dinamičan, interesantan i izazovan posao, sa velikom perspektivom za rast i razvoj, treba da pošalju CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku do 10. oktobra 2019. na e-mail: posao@naled.rs sa naznakom Prijava za praksu u NALED-u – Tim za komunikacije i razvoj – Ime i Prezime.  Za više informacija o NALED-u posetite www.naled.rs i www.facebook.com/NALEDSerbia/

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE