NALED i BFC SEE na drugom Digitalnom samitu Zapadnog Balkana

Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana biće održan 4. i 5. aprila u Beogradu, a NALED i regionalna Mreža za povoljno poslovno okruženje (BFC SEE) učestvovaće na panel diskusiji DIGITALNA REŠENJA ZA BOLJI REGION WB6.

U okviru drugog WB6 Digitalnog samita, u četvrtak, 4. aprila od 16:45h u Palati Srbija u Beogradu (Crveni salon), NALED i regionalna Mreža za povoljno poslovno okruženje (BFC SEE) predstaviće iskustva i najbolje prakse u razvoju elektronskih servisa za privredu i građane u jugoistočnoj Evropi (e-dozvole, e-katastar, e-sezonci, e-nabavke...) i pokrenuti diskusiju o uspostavljanju zajedničke digitalne platforme za unapređenje i usaglašavanje uslova poslovanja u regionu.

Kao okosnica Berlinskog procesa, drugi WB6 Digitalni samit okupiće više od 3,000 predstavnika državnih i međunarodnih institucija, privrede, akademske zajednice i udruženja iz zemalja Zapadnog Balkana. Detaljan program je dostupan na sajtu Samita. Članovi i partneri NALED-a mogu se besplatno akreditovati kao učesnici/gosti na stranici akreditacija.gov.rs.