Blog

Lista Blogova

Irena_Jerkovic_Menadzerka_za_odnose_s_javnoscu_Tehnomanije.jpg
Irena Jerković
Menadžerka za odnose s javnošću, Tehnomanija
27.03.2017. Treba li vam račun?
Broj ocena: 0
Komentari:0
" Koliko ste puta na pitanje prodavca: „Treba li Vam račun?“ rekli „Ne treba“? Zamislite sve takve kupovine svih prethodnih godina Vašeg života, i sav taj novac na gomili...reč je verovatno o stotinama hiljada, ako ne i milionima dinara. Zamislite da je sav taj novac koji je otišao u sive tokove... "
Jelena_Risti.jpg
Jelena Ristić
Direktor prodaje, Mastercard,
" Svake godine, vlade zemalja u Evropi izgube milijarde evra poreskih prihoda, što direktno utiče na javne investicije u školstvo, zdravstvo, infrastrukturu i druga budžetska izdvajanja. Evropska komisija je nedavno objavila godišnje VAT Gap istraživanje koje otkriva da se situacija nije... "
jdl1.jpg
David Lythgoe
Menadžer za razvoj poslovanja, Halifax Consulting
09.01.2017. Izlaz iz sive ekonomije - Da li smo na pravom putu?
Broj ocena: 0
Komentari:0
" U petak 23. decembra NALED i AmCham održali su značajnu konferenciju pod nazivom „Izlaz iz sive ekonomije”. Na konferenciji je učestvovalo nekoliko ministara i istaknutih državnih službenika koji su objasnili napore koje ulažu u koordinaciju rada inspekcijskih službi i njihovu... "
ruzevic_foto.jpg
Aleksandar Ružević
Član UO NALED-a, generalni direktor, Coca Cola Hellenic
26.12.2016. Suzbijanje sive ekonomije je prioritet
Broj ocena: 0
Komentari:0
" Kompanija Coca-Cola HBC Srbija ponosan je član NALED-a, koji je danas neprikosnoveni lider u promociji dijaloga između privatnog i javnog sektora i jedan od vodećih autoriteta na polju monitoringa regulatorne aktivnosti i merenja performansi javne uprave. Ova organizacija nikada nije bila... "
dusan_vasiljevic3.png
Dušan Vasiljević
Zamenik direktora, USAID BEP
06.12.2016. Kako smo promenili Srbiju
Broj ocena: 0
Komentari:0
" Prvi zajednički poduhvat USAID Projekta za bolje uslove poslovanja (USAID BEP) i NALED-a bilo je sveobuhvatno evidentiranje parafiskalnih nameta i ciljano ukidanje mnogih od njih. Kada smo ušli u taj poduhvat, izraz „parafiskalni nameti“ nije ni postojao u našem javnom diskursu, ali... "