NALED nosilac međunarodnih ISO sertifikata 9001 i 27001

NALED je u martu 2020. stekao sertifikat o usaglašenosti sa zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001 i ISO 27001, čime je potvrđena posvećenost organizacije kontinuiranom unapređenju poslovnih procedura i odgovoran pristup poslovanju.

Uz ispunjenje ISO 9001 standarda, potvrđen je visok nivo profesionalizma i upravljanja kvalitetom u NALED-u, kroz jasno definisanu organizacionu strukturu, odgovornosti pojedinaca u organizaciji, procese i resurse potrebne za upravljanje poslovanjem.

Uvođenjem ISO 27001 kao međunarodnog standarda koji se odnosi na zaštitu i bezbednost informacija, organizacija je unapredila postojeće sisteme za upravljanje informacijama u cilju održavanja odgovorne i kvalitetne komunikacije unutar organizacije, kao i sa članovima, partnerima i širokom javnošću, uz uvažavanje svih nacionalnih i međunarodnih preporuka za zaštitu podataka.

Uz prepoznavanje značaja međunarodne sertifikacije i globalnog usaglašavanja poslovnih praksi, NALED će posvećeno nastaviti da radi na konstantnom unapređenju organizacije i njenom napretku.

 





Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE