EXPOSE d.o.o.

Expose d.o.o. je NALED-ova ćerka firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga domaćim i stranim kompanijama, lokalnim samoupravama i organizacijama civilnog društva. Expose je osnovan 2013. godine kako bi svoje iskustvo – u domenu lokalnog ekonomskog razvoja, strateškog menadžmenta i komunikacija, odnosa sa javnošću, kreiranja i zagovaranja javnih politika, sprovođenju istraživanja, ekonomskih i pravnih analiza, preneo i učinio dostupnim svim organizacijama koje žele da grade svoju reputaciju i mrežu partnera iz privatnog i javnog sektora, ojačaju poziciju u lokalnoj zajednici, ostvare veći uticaj na donosioce odluka i postignu bolje poslovne rezultate.

Do danas, Expose je ostvario saradnju sa renomiranim organizacijama, institucijama i kompanijama iz zemlje i inostranstva među kojima su Coca-Cola, General Electric, Energoprojekt, Continental Wind Partners, Grad Beograd, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske, Ekonomski fakultet Univerziteta u Rijeci i mnogi drugi.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE