NAŠA MREŽA

NALED povezuje, spaja i razvija odnose između različitih delova društva. Kao moderator dijaloga, aktivan u zagovaranju reformi, kreator javnih politika i inicijator promena, NALED osluškuje potrebe društva, a zatim utiče na promene kroz svoje ideje, projekte, inicijative i preporuke.
U tom složenom procesu, značajnu ulogu ima mreža partnerstva koju je NALED stvorio u zemlji, regionu i u međunarodnoj zajednici. Široku mrežu partnerstva čine lokalne organizacije civilnog društva, međunarodne organizacije, državne institucije i ambasade, sa velikim brojem zajedničkih projekata i aktivnosti.

Iako NALED nije ni budžetski korisnik ni državna agencija, kroz rad na reformama pruža podršku državnim institucijama i Vladi Srbije kroz konkretna rešenja, predloge i proizvode.

NALED kod donatora konkuriše za sredstva za sprovođenje projekata i tendera u cilju izgradnja boljeg poslovnog ambijenta i razvoja ekonomije. Saradnja sa Svetskom bankom zasniva se na stručnim analizama i kreiranju politika radi stavranja boljeg poslovnog okruženja i smanjenja sive ekonomije.

Kontinuiran podstrek razvoju i ostvarenju ciljeva, daju institucionalni partneri, poput USAID-a, GIZ-a, EU delegacije i drugih međunarodnih organizacija i ambasada. sa kojima se dalje definišu strateška usmerenja i delovanja NALED-a.
NALED takođe ima dobru saradnju sa akademskom zajednicom zasnovanu na stručnoj podršci u pripremi projekata.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE