SKUPŠTINA NALED-a 2023: INOVACIJE POKREĆU REFORME

Digitalno zasedanje 17. godišnje Skupštine NALED-a održano je u periodu od 17. do 23. maja putem NALED-ove elektronske platforme. Svi članovi i partneri imali su mogućnost uvida u materijale i učešća u godišnjoj anketi kako bi uticali na prioritete NALED-a, do 23. maja u 12h.

O tačkama dnevnog reda izjasnilo se 55,7% od 316 punopravnih članova sa pravom glasa, odnosno 176 kompanija, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva. Ovim su ispunjeni i daleko premašeni uslovi za odlučivanje koji podrazumevaju učešće najmanje trećine punopravnih članova na Skupštini, i sve odluke su donete uz neophodni kvorum bez glasova protiv.

U godišnjoj anketi članstva učestvovalo je 135 članova. Čak 94% anketiranih članova iskazalo je spremnost da nastavi da podržava NALED i u narednom periodu, a kao prioritete za narednih godinu dana članovi su izdvojili: unapređenje javnih finansija, razvoj eUprave i ePoslovanja, unapređenje kvaliteta i procesa donošenja propisa, smanjenje sive ekonomije, sprovođenje zelene agende i unapređenje uslova za preduzetništvo i inovacije. Pogledajte zaključke u Izveštaju o rezultatima članske ankete.

Rezultati glasanja predstavljeni su u okviru svečanog zaključenja Skupštine, 24. maja u 17h u hotelu Hyatt Regency u Beogradu – pogledajte vest, galeriju fotografija i video sa događaja


Moj profil

Osnovne informacije

Naziv

Website

Adresa

,

Učešće

Baza kontakata

NALED-ova baza kontakata je ključna za pravovremenu i ciljanu komunikaciju sa članovima i partnerima. U nastavku su kontakt podaci kojima raspolažemo za vašu organizaciju.

Molimo vas da nas obavestite ukoliko su potrebne izmene ili neki od navedenih kontakata ne treba da imaju pravo pristupa zaključanim servisima NALED-a. Osoba za kontakt i podršku je Stefani Kostić, koordinatorka za članstvo i CSR, s.kostic@naled.rs, 011 3373 063

# Email Ime i prezime Funkcija Mobilni telefon Fiksni telefon

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE