Moj profil

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Preuzmite: Obaveštenje Upravnog odbora o održavanju Skupštine sa predloženim programom rada | Pravilnik o izboru članova Upravnog i Nadzornog odbora NALED-a

Upravni odbor NALED-a obaveštava članstvo da će 15. godišnja i 8. izborna Skupština udruženja pod sloganom Agenda 2025: Vizija za budućnost, biti organizovana putem digitalne platforme NALED-a, od 18. do 23. juna 2021. Svečano zaključenje Skupštine i predstavljanje rezultata glasanja će biti organizovano 24. juna sa početkom u 11h, uživo u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, uz direktan prenos na sajtu www.naled.rs.

Osnovne informacije

Naziv

Website

Adresa

,

Učešće

Status članarine

Baza kontakata

NALED-ova baza kontakata je ključna za pravovremenu i ciljanu komunikaciju sa članovima i partnerima. U nastavku su kontakt podaci kojima raspolažemo za vašu organizaciju.

Molimo vas da nas obavestite ukoliko su potrebne izmene ili neki od navedenih kontakata ne treba da imaju pravo pristupa zaključanim servisima NALED-a. Osoba za kontakt i podršku je Višnja Račić, menadžerka za razvoj članstva i CSR, v.racic@naled.rs, 011 3373 063

# Email Ime i prezime Funkcija Mobilni telefon Fiksni telefon

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE