Kako postati član

Članovi NALED-a mogu biti privredna društva, lokalne samouprave, organizacije civilnog društva (OCD), kao i druge institucije i organizacije koje prihvataju Statut, Etički kodeks i vrednosti udruženja, posluju u skladu sa standardima društvene odgovornosti, ispunjavaju jasno definisane kriterijume za učlanjenje iz Pravilnika o uslovima za članstvo i prođu ustanovljenu proceduru učlanjenja.

Članstvo u NALED-u se inicira dostavom podataka o organizaciji na predviđenom registracionom formularu (za privredu, lokalne samouprave i OCD ili nezavisne institucije), potpisivanjem pristupnice i Etičkog kodeksa.

Potpisana pristupnica sa Etičkim kodeksom dostavlja se na e-mail office@naled.rs i u originalu (ukoliko nije potpisano elektronskim potpisom), na adresu Izvršne kancelarije NALED-a.

Po prijemu dokumentacije za članstvo u NALED-u, Izvršna kancelarija uz podršku Etičkog komiteta sprovodi proveru ispunjenosti kriterijuma i podobnosti organizacija koje apliciraju za članstvo.

Nakon potvrde ispunjenosti kriterijuma, članstvo u NALED-u se aktivira uplatom članskog doprinosa (članarine) u skladu sa izabranom kategorijom članstva, kako je uređeno Pravilnikom o članarini.

Za više informacija o mogućnostima članstva kontaktirajte Stefani Kostić, koordinatorku za članstvo putem mejla s.kostic@naled.rs ili telefona +381 63 376 481.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE