NALED baza stranih investicija

On-line baza investicija sadrži osnovne informacije o ulaganjima stranih kompanija u Srbiji od 2000. godine do danas i ažurira se na godišnjem nivou. Podatke je prikupila i obradila Izvršna kancelarija NALED-a na osnovu javno dostupnih podataka.
Rb. Godina Tip investicije Grana privrede Zemlja porekla Iznos investicije City
Izvori podataka: Razvojna agencija Srbije, Narodna banka Srbije, poslovni portal eKapija, opštinske kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. Pozivamo sve institucije, ambasade, lokalne samouprave i strane kompanije koje posluju u Srbiji da nas putem e-maila office@naled.rs obaveste ukoliko raspolažu dodatnim saznanjima o realizovanim stranim investicijama, kako bi baza bila što kompletnija, a opštine, investitori i zemlje partneri adekvatno zastupljeni.

Obaveštenje o autorskom pravu: Preuzimanje i objavljivanje informacija sa ove stranice dozvoljeno je isključivo uz prethodnu saglasnost i navođenje NALED-a kao izvora informacija. Podaci u bazi su informativnog karaktera i NALED ne odgovara za njihovu istinitost.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE