NALED Database of Foreign investments

On-line baza investicija sadrži osnovne informacije o ulaganjima stranih kompanija u Srbiji od 2000. godine do danas koje je prikupila i obradila Izvršna kancelarija NALED-a na osnovu javno dostupnih podataka.
# Investor Year Type Industry sector Country of origin Amount of investment City
Izvori podataka: Razvojna agencija Srbije, Narodna banka Srbije, poslovni portal eKapija, opštinske kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. Pozivamo sve institucije, ambasade, lokalne samouprave i strane kompanije koje posluju u Srbiji da nas putem e-maila office@naled.rs obaveste ukoliko raspolažu dodatnim saznanjima o realizovanim stranim investicijama, kako bi baza bila što kompletnija, a opštine, investitori i zemlje partneri adekvatno zastupljeni.

Obaveštenje o autorskom pravu: Preuzimanje i objavljivanje informacija sa ove stranice dozvoljeno je isključivo uz prethodnu saglasnost i navođenje NALED-a kao izvora informacija. Podaci u bazi su informativnog karaktera i NALED ne odgovara za njihovu istinitost.

This website uses cookies to ensure the best user experience. By continuing to browse the site, you consent to the use of cookies.

CONTINUE LEARN MORE