Obrazac za podnošenje nominacija: Reformator godine 2022.

Svaki punopravi član NALED-a ima pravo da nominuje najviše tri zaslužna kandidata iz redova javne uprave za nagradu Reformator godine putem onlajn obrasca u nastavku. Za svaku pojedinačnu nominaciju potrebno je podneti zaseban obrazac uz odgovarajuće obrazloženje. Nagrada Reformator godine može se dodeliti ministrima, državnim i pokrajinskim sekretarima, rukovodiocima regulatornih tela i agencija, lokalnim liderima i drugim donosiocima odluka koji su u prethodnoj godini u saradnji sa NALED-om pokrenuli i sproveli reforme javne uprave i doprineli unapređenju poslovnog okruženja u Srbiji.

Nominacije mogu da podnesu ovlašćeni predstavnici organizacije najkasnije 10. februara 2023. do kraja dana. Proglašenje dobitnika biće upriličeno u okviru godišnje konferencije o ekonomskim reformama povodom 15. jubilarnog izdanja Sive knjige.

Podnošenje nominacija za reformatora godine je zatvoreno, hvala.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE