Povlašćeni uslovi za učešće na višemesečnom programu “Soft Skills Academy”

Represent Academy, specijalizovana firma za edukaciju, treninge i konsalting iz oblasti komunikacija, HR-a i soft skills veština koja sprovodi Londonsku školu za odnose sa javnošću uz CPD certifikat omogućila je za članove NALED-a povlašćene uslove za učešće na višemesečnom programu Soft Skills Academy. Program  počinje 13.05. i traje do 07.10. 2023. godine sa letnjom pauzom tokom koje se mogu zakazati individulane coaching sesije sa sertifikovanim mentorima.

Popust za članove NALED-a: 20% za prijave do 25. aprila 2023. i 25% super popust za prvih 5 prijavljenih članova NALED-a

Program Soft Skills Academy podrazumeva rad na veštinama neophodnim velikom broju menadžera i lidera koji zauzimaju različite pozicije u različitim sektorima. Teme koje će biti obuhvaćene tokom višemesečnog programa su: asertivna i efikasna komunikacija, upravljanje stresom i konfliktima, feedback, growth mindset, rezilijentnost, mindfulness, kreativno razmišljanje, kao i  napredne prezentacijske veštine.

Ponuda važi od 11.04. do 10.05. 2023. godine

Kontakt osobe: 

Jelena Mikić - jelena.mikic@represent.rs 063/384 196

Marija Andrić - marija.andric@represent.rs 063/384 007

This website uses cookies to ensure the best user experience. By continuing to browse the site, you consent to the use of cookies.

CONTINUE LEARN MORE