15. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

15. Regionalni sajam privrede održaće se 29. i 30. septembra 2022. godine (od 10 do 17 časova), u okviru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova, Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Izlagačima je i ove godine obezbeđen opremljen izlagački prostor, a za sve posetioce Sajma ulaz je besplatan. Rezervišite i osigurajte svoje mesto na 15. Regionalnom sajmu privrede popunjavanjem online prijave

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Više informacija o agendi, izlagačima i prijavama možete pronaći na sajtu: https://sajamprivrede.starapazova.rs/ 

This website uses cookies to ensure the best user experience. By continuing to browse the site, you consent to the use of cookies.

CONTINUE LEARN MORE