Najčlanovi NALED-a za 2022. godinu

Više od 1.000 zvanica, članova i partnera NALED-a okupilo se u četvrtak, 8. septembra na Septembarskom susretu na Belom dvoru, kako bi obeležili uspehe u prethodnih godinu dana i početak nove reformske sezone. U konkurenciji od preko 300 kompanija i lokalnih samouprava, tradicionalno je uručeno priznanje Najčlan istaknutim predstavnicima članstva za njihov angažman i doprinos radu i rezultatima organizacije. Ove godine izabrana su dva dobitnika priznanja.

Najčlan iz redova privrede je Željko Tomić, predsednik Saveza za eUpravu i direktor kompanije OSA računarski inženjering – domaće kompanije koja posluje već 30 godina. Željko je sinonim za odmerenost i stručnost zbog čega je dvaput jednoglasno biran za predsednika našeg najaktivnijeg saveza. U njegovom fokusu je digitalizacija i naš je kapiten u borbi protiv suvišne administracije i nepotrebnih papira. Omiljen je među članovima jer je uz dobro raspoloženje i gospodski šarm, u svako doba na raspolaganju da pomogne i pojasni novine koje nosi eUprava i novi propisi. Osvedočen kao timski igrač, višestruko se kvalifikovao kao naš čovek za sve usluge od poverenja. Posebne simpatije stekao je u našoj PR jedinici jer je uvek spreman da u ime NALED-a opušteno izađe pred sedmu silu i javnost, da govori na stručnim skupovima i zagovara elektronski pečat i vremenski žig.

Titula ovogodišnjeg laureata iz redova lokalne samouprave pripala je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću zbog pružanja podrške u realizaciji brojnih inicijativa i misije organizacije, kao i osnivanja Kluba gradova sa povoljnim poslovnim okruženjem. Prepoznatljivo je lice grada koji vodi punu deceniju, a NALED zdušno podržava u svim inicijativama i ostvarenju naše misije. Grad Leskovac na čijem je čelu, je najveći promoter i apsolutni lider u regionu zapadnog Balkana po kvalitetu poslovnog okruženja, po merilima BFC standarda, a posebno je ponosan na svoj grad iz kojeg nam stižu specijaliteti sa roštilja i vrhunski ajvar sa geografskom oznakom.  U ličnim odnosima je neposredan i otvoren, ima smisao za humor i omiljen je među zaposlenima u NALED-u. Predsednik je Stalne konferencije, član Upravnog odbora NALED-a i predsedništva BFC kluba.


Related Content

News

NALED marked 15 jubilee years of work at its September gathering

17.09.2021

NALED members and partners gathered on Wednesday, September 15, at the...Read more
News

NALED 2021 Top Members from the private, public and civil sectors announced

17.09.2021

Svetoslav Atanasov, General Manager of Coca Cola HBC, Zoran Semenović, Mayor of...Read more
News

More than 1,000 guests joined the celebration of green-inspired September Gathering

09.09.2022

On Thursday, 8 September, NALED members and partners met together at the...Read more

This website uses cookies to ensure the best user experience. By continuing to browse the site, you consent to the use of cookies.

CONTINUE LEARN MORE