Najčlanovi NALED-a za 2022. godinu

Više od 1.000 zvanica, članova i partnera NALED-a okupilo se u četvrtak, 8. septembra na Septembarskom susretu na Belom dvoru, kako bi obeležili uspehe u prethodnih godinu dana i početak nove reformske sezone. U konkurenciji od preko 300 kompanija i lokalnih samouprava, tradicionalno je uručeno priznanje Najčlan istaknutim predstavnicima članstva za njihov angažman i doprinos radu i rezultatima organizacije. Ove godine izabrana su dva dobitnika priznanja.

Najčlan iz redova privrede je Željko Tomić, predsednik Saveza za eUpravu i direktor kompanije OSA računarski inženjering – domaće kompanije koja posluje već 30 godina. Željko je sinonim za odmerenost i stručnost zbog čega je dvaput jednoglasno biran za predsednika našeg najaktivnijeg saveza. U njegovom fokusu je digitalizacija i naš je kapiten u borbi protiv suvišne administracije i nepotrebnih papira. Omiljen je među članovima jer je uz dobro raspoloženje i gospodski šarm, u svako doba na raspolaganju da pomogne i pojasni novine koje nosi eUprava i novi propisi. Osvedočen kao timski igrač, višestruko se kvalifikovao kao naš čovek za sve usluge od poverenja. Posebne simpatije stekao je u našoj PR jedinici jer je uvek spreman da u ime NALED-a opušteno izađe pred sedmu silu i javnost, da govori na stručnim skupovima i zagovara elektronski pečat i vremenski žig.

Titula ovogodišnjeg laureata iz redova lokalne samouprave pripala je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću zbog pružanja podrške u realizaciji brojnih inicijativa i misije organizacije, kao i osnivanja Kluba gradova sa povoljnim poslovnim okruženjem. Prepoznatljivo je lice grada koji vodi punu deceniju, a NALED zdušno podržava u svim inicijativama i ostvarenju naše misije. Grad Leskovac na čijem je čelu, je najveći promoter i apsolutni lider u regionu zapadnog Balkana po kvalitetu poslovnog okruženja, po merilima BFC standarda, a posebno je ponosan na svoj grad iz kojeg nam stižu specijaliteti sa roštilja i vrhunski ajvar sa geografskom oznakom.  U ličnim odnosima je neposredan i otvoren, ima smisao za humor i omiljen je među zaposlenima u NALED-u. Predsednik je Stalne konferencije, član Upravnog odbora NALED-a i predsedništva BFC kluba.


Povezani Sadržaji

Vesti

NALED obeležio 15 jubilarnih godina rada na Septembarskom susretu 

17.09.2021

Članovi i partneri NALED-a okupili su se u sredu 15. septembra, na...Pročitaj vest
Vesti

Proglašeni Najčlanovi NALED-a 2021 iz privatnog, javnog i civilnog sektora 

17.09.2021

Svetoslav Atanasov generalni direktor Coca Cola HBC, Zoran Semenović predsednik...Pročitaj vest
Vesti

Više od 1.000 zvanica i zelena agenda obeležili Septembarski susret

09.09.2022

Članovi i partneri NALED-a okupili su se u četvrtak, 8. septembra na...Pročitaj vest

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE