Nova organizacija rada NALED-a tokom trajanja COVID-19

Zbog novonastale situacije povodom pojave COVID-19 u Srbiji, a u cilju zaštite zdravlja naših članova, partnera i zaposlenih, rukovodstvo NALED-a donelo odluku o privremenoj reorganizaciji rada udruženja i Izvršne kancelarije u skladu sa preporukama Vlade Srbije i Svetske zdravstvene organizacije.

Za sada je doneta odluka da se sve konferencije i obuke koje su planirane u narednih mesec dana odlože ili organizuju na drugačiji način – bez prisustva publike (online), o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti. Pre svega, reč je o sledećim događajima:

  • Konferencija za medije povodom predstavljanja rezultata istraživanja građana o sivoj ekonomiji u Srbiji
  • V Godišnja konferencija Vlade i privrede o suzbijanju sive ekonomije
  • Obuke za službenike Republičkog geodetskog zavoda o primeni novog informacionog sistema za upis nepokretnosti u katastar
  • Obuke za lokalne samouprave i privredu o korišćenju novog portala i sistema za javne nabavke
  • Radionice za početnike u poslovanju „Startuj legalno“
  • XIV Godišnja skupština NALED-a

NALED će nastojati da nastavi sa realizacijom svih važnih aktivnosti i započetih projekata usmerenih na unapređenje poslovnog okruženja i podsticanje lokalnog ekonomskog razvoja, kao i da se uključi u iznalaženje mogućih rešenja za prevazilaženje problema koje u društvu i ekonomiji izaziva pojava COVID-19, uz konsultacije sa privredom, lokalnim samoupravama i organizacijama civilnog društva okupljenim u članstvu, i kroz dijalog sa našim partnerima iz međunardne zajednice i Vlade Srbije.

Nadamo se da će odgovorne reakcije svih građana i organizacija, i naši zajednički napori pozitivno uticati na prevenciju daljeg širenja COVID-19 i brzi oporavak privrede.


Povezani Sadržaji

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE