Stipendirana obuka u Tajvanu - Razvoj kreativne ekonomije

U saradnji sa Predstavništvom Tajvana u Budimpešti, članovi i partneri NALED-a mogu se prijaviti za subvencionisanu obuku na Tajvanu:

*Radionica: Razvoj kreativne ekonomije 
(Tajvan, 25. septembar - 8. oktobar 2019, International Cooperation Development Fund - Međunarodni fond za razvojnu saradnju)

Učesnici: državni i lokalni službenici, istraživači i stručnjaci iz malih i srednjih preduzeća, ili odeljenja zaduženih za kulturu i kreativne industrije koji se bave pitanjima kreiranja politika i strategija za razvoj kreativnih industrija. 

Za odabranog kandidata stipendija pokriva troškove školovanja, smeštaja i hrane i avionskog prevoza, kao i osiguranja, dok kandidati sami snose trošak vize.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 23. jula 2019. Za više informacija o uslovima učešća i proceduri prijavljivanja kontaktirajte Izvršnu kancelariju NALED-a na marketing@naled.rs

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE