Stipendirana obuka u Tajvanu - Zemljišna politika za održivi ruralni razvoj

U saradnji sa Predstavništvom Tajvana u Budimpešti, članovi i partneri NALED-a mogu se prijaviti za subvencionisanu obuku na Tajvanu:

*141. seminar: Zemljišna politika za održivi ruralni razvoj 
(Tajvan, 17. maj - 14. jun 2019, International Center For Land Policy Studies and Training - Međunarodni centar za studije o zemljišnoj politici)

Učesnici: srednji i visoki nivo državnih i lokalnih službenika i stručnjaci koji se bave temama zemljišne politike u funkciji održivog ruralnog razvoja - kandidati koji se trenutno bave administriranjem, planiranjem ili osmišljavanjem i donošenjem politika u oblasti zemljišta i ruralnog razvoja

Za odabranog kandidata stipendija pokriva troškove školovanja, smeštaja i hrane i avionskog prevoza, kao i osiguranja, dok kandidati sami snose trošak vize.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 4. aprila 2019, popunjavanjem prijavnog formulara i dostavljanjem na adresu j.ciric@naled.rs

Detaljnije informacije o kursu, kao i prijavni formular, možete pronaći u prilogu.

Za više informacija o uslovima učešća i proceduri prijavljivanja, možete kontaktirati Izvršnu kancelariju NALED-a na office@naled.rs.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE