Promocija portala Sezonski radnici u Novom Sadu, Nišu i Čačku

NALED uz podršku Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi GIZ, učestvuje u projektu „Sezonski radnici – promocija zapošljavanja i regionalno širenje znanja“ u okviru kojeg se organizuje promocija portala www.sezonskiradnici.gov.rs namenjene poslodavcima, odnosno vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, i radnicima iz oblasti poljoprivrede.

NALED i predstavnici nadležnih institucija će tom prilikom na info danima predstaviti uspeh koji je u prve tri godine od početka rada postigao elektronski sistem za prijavljivanje sezonskih radnika u poljoprivredi, odnosno portal www.sezonskiradnici.gov.rs. Info dani će biti održani na sledećim lokacijama i u sledećim terminima:

•    Novi Sad, Hotel Centar – 1. mart 2022. godine od 12:00 časova;
•    Niš, Hotel Tami Residence – 2. mart 2022. godine od 12:00 časova;
•    Čačak, Hotel Beograd – 3. marta 2022. godine od 12:00 časova.

Poziv za prisustvo info danima otvoren je za sve poslodavce, vlasnike poljoprivrednih gazdinstava i poljoprivrednike koji su zainteresovani da se informišu o načinu na koji mogu koristiti portal, zatim pogodnostima koje pruža registracija na portal, ali i o uspehu koji je portal postigao za prve tri godine korišćenja.

Učešće na info danima je besplatno, a svoj dolazak poslodavci i zainteresovani učesnici mogu da potvrde putem elektronske pošte na adresu: j.peric@naled.rs najkasnije do 26. februara 2022. godine, sa naglaskom na to u kom gradu žele prisustvovati događaju.


Povezani Sadržaji

Vesti

Angažovanje sezonaca preko aplikacije

04.04.2019

Prvi put u Srbiji omogućeno je radno angažovanje preko mobilne aplikacije i to je ujedno i prva potpuno operativna mobilna aplikacija za...Pročitaj vest
Projekti

Sezonci 2 | Povećanje prilika za zapošljavanje sezonskih radnika

19.12.2019

Nastavak projekta "Povećanje prilika za zapošljavanje sezonskih radnika"...Pročitaj više
Vesti

U legalne tokove uvedeno 47% sezonskih radnika u poljoprivredi

30.08.2020

Pojednostavljena procedura prijave putem portala i aplikacije uvela je u legalne...Pročitaj vest

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE