Radost davanja sa NALED-om i privredom

NALED i društveno-odgovorne kompanije još jednom su se udružili kako bi, ovog puta, ulepšali praznike deci ulice, štićenicima Sigurne kuće i korisnicima Prihvatilišta za stare. Podrška je deo nove zajedničke kampanje "Praznici za sve", a realizovana je posredstvom NALED-ove platforme za donacije.

Kako bi poslednjih dana u mesecu pokrenuli radost davanja, NALED je sa svojim kompanijama članicama preusmerio deo sredstava namenjenih koorporativnim poklonima i novogodišnjim proslavama na podršku onima kojima je sada najpotrebnija. Pozivu su se odazvale Coca-Cola HBC, Medigroup, CETIN, Novo Nordisk, Fabrika dečije hrane, Marbo, Lidl, Inpharm i Stefkom, a karavan poklona krenuo je danas iz beogradskog Svratišta za decu.

Deca su dobila novogodišnje paketiće sa igračkama, hranom i suplementima, a Svratištu su uručeni fenovi, ketleri i štampači, koji će olakšati aktivnosti njegovih korisnika. U svetlu aktuelne zdravstvene situacije, ustanovi su donirane maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju, a sva deca prošla su zdravstveni pregled lekara opšte prakse i ORL specijalista Medigroup sistema.

Kampanja "Praznici za sve" pored pomoći Svratištu za decu, podrazumeva donacije za Sigurnu kuću u Beogradu i Nišu u vidu paketića za decu štićenica, mleko, pelene, grejalice, fenove, maske, rukavice i zaštitna sredstva, kao i obuke za stručno osposobljavanje. Prihvatilištu za stara i odrasla lica u Beogradu je pored zaštitnih sredstava namenjeno i deset paravana koji se postavljaju između kreveta. Prostorije Svratišta, Sigurne kuće i Prihvatilišta takođe će biti dezinfikovane.

NALED poziva sve odgovorne kompanije i organizacije civilnog društva, koje su u mogućnosti, da pomognu #PraznikeZaSve i deo svojih sredstava preusmere pojedincima ili institucijama kojima je podrška potrebna. Podelimo #RadostDavanja jer zajedno činimo razliku! 

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE