Održan godišnji prijem novih članova NALED-a

Više od 50 predstavnika kompanija, lokalnih samouprava i akademske zajednice prisustvovalo je godišnjem prijemu novih članova u prostorijama NALED-a. Predstavnici upravnih tela, rukovodstvo Izvršne kancelarije i koordinatori Saveza ugostili su nove članove na događaju koji je organizovan drugi put za redom, sa ciljem upoznavanja, međusobnog povezivanja i jačanja saradnje i dijaloga sa članstvom.

Susret je otvorio Vladislav Cvetković, predsednik Upravnog odbora NALED-a, koji je upoznao nove članove sa aktivnostima organizacije u cilju unapređenja poslovnog okruženja, kao i angažmanom iz perspektive dugogodišnjeg člana NALED-a. Iz redova upravnih tela, na prijemu su učestvovali Goran Kovačević (Gomex), Tijana Gajić (Pexim fondacija), Nikola Vučen (Opština Smederevska Palanka), Stanka Pejanović (Hisense Gorenje Europe), Goran Cvetanović (Grad Leskovac) i David Lythgoe (Halifax Consulting).

Izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović, programska direktorka Jelena Bojović, direktor za konkurentnost i investicije Dušan Vasiljević i direktor za održivi razvoj​ Slobodan Krstović, predstavili su prisutnim učesnicima regulatorne i programske aktivnosti, mogućnosti saradnje i doprinosa programskim prioritetima NALED-a, i informisali članove o aktuelnim incijativama Saveza, NALED-ovih programskih platformi koje okupljaju članove sa ciljem unapređenja propisa i ambijenta u određenoj oblasti ili grani privrede.

Predstavnici novih članova iz privrede, lokalnih samouprava i akademskih institucija imali su priliku da predstave svoje organizacije, svoje aktivnosti, da nominuju važne teme, kao i da prošire svoju poslovnu mrežu i nastave razgovor tokom neformalnog koktela.

Članstvo NALED-a je od prošle godine postalo bogatije za 34 novih članova, među kojima su na prijemu prisustvovali predstavnici: AciBadem BelMedic, Amicus SRB, Crveno, Delhaize Serbia, Delta Motors, Halkbank, Igmako Smart Solutions, INEP, JAF, Komora zdravstvenih ustanova Srbije, Logik, Opština Petrovac na Mlavi, Opština Temerin, Opština Varvarin, PIA-DS, SILBO, Takeda, Geografski i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Novom Sadu i Phoneix Pharma.

Dobro nam došli, jer #ZajednoČinimoRazliku!

1.JPG
2.jpg
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.jpg
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.jpg
14.JPG
15.jpg
16.JPG
viber_image_2023-02-03_16-06-42-348.jpg
viber_image_2023-02-03_16-06-45-213.jpg
Februar_2_Prijem_novih_članova (49) (Large).JPG
prijem1.jpg

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE