[TV Galaksija 32] Promocija StarTech programa podrške inovacijama u Čačku

U naučno tehnološkom parku u Čačku održana je prezentacija StarTech programa podrške inovacijama na kojoj su predstavljeni uslovi i kriterijumi po kojima startap timovi, mala i srednja preduzeća mogu aplicirati za grantove u iznosu od 15.000 do 100.000 dolara.

Trogodišnji projekat koji sprovodi NALED uz finansijsku podršku kompanije Philip Morris pored bespovratne pomoći kompanijama nudi priliku za unapređenje regulatornog okvira u oblasti inovativnog preduzetništva.

-Drugi godišnji konkurs za StarTech program podrške krenuo je nedavno i biće otvoren do 18. maja. Pozivam sve one koji imaju inovativne ideje ili programe digitalne transformacije da se prijave do tog roka. Mogu da kažem da je u okviru ovog konkursa dostupno milion dolara za direktne grantove, koje ćemo najverovatnije raspodeliti na 30 najkvalitetnijih projekata. To su grantovi koji se kreću od 15.000 do 100.000. dolara. Najveći broj grantova očekujemo da damo za startapove i to u iznosu od 25.000 dolara – izjavio je za TV Galaksiju 32 Dušan Vasiljević, direktor Odeljenja za preduzetništvo i investicije u NALED-u.

Ostatak priloga pogledajte u nastavku.


Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE