Studijska poseta Francuskoj

Od 16. do 19. septembra 2019. organizovana je studijska poseta Francuskoj na temu upravno-sudske prakse, upravnog i inspekcijskog nadzora i kontrole. Osim predstavnika NALED-a, učesnici posete bili su i predstavnici Upravnog suda, Upravnog inspektorata, Zaštitnika građana, pomoćnici ministra u okviru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva pravde i Ministarstva finansija, kao i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

 U okviru posete učesnici su se sastali sa predstavnicima Državnog saveta Francuske, Generalnog upravnog inspektorata, Zaštitnika građana, Generalnog saveta za hranu, poljoprivredu i ruralni prostor u okviru Ministarstva poljoprivrede i sa Misijom za ekonomsku i finansijsku kontrolu u okviru Ministarstva finansija.

Studijska poseta organizovana je uz pomoć Norveške ambasade u Srbiji u okviru projekta Jačanja inspekcijskog, upravnog i upravnog-sudskog nadzora nad inspekcijskim nadzorom, koji realizuje NALED u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave. 

IMG-239d96e0f80c01b023f0991178fd8cb1-V.jpg

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE