COVID-19: Postavite pitanje

NALED je uspostavio on-line servis za podršku članovima iz redova privrede, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva u vezi sa primenom propisa tokom vanrednog stanja i krize izazvane pandemijom Korona virusa. Pitanje možete postaviti putem kontakt forme u nastavku, a naš stručni tim trudiće se da obezbedi tumačenje nadležnih institucija i pruži svoje mišljenje. Do sada pristigla pitanja i odgovore možete pogledati na stranici naled.rs/covid19-primenapropisa.

Važna napomena! Ovaj servis nije namenjen davanju pravnih saveta i instrukcija za postupanje u pojedinačnim slučajevima. Data mišljenja predstavljaju stručnu analizu i nisu obavezujućeg karaktera. Odgovornost za pravilnu primenu propisa snose subjekti na koje se ti propisi odnose. NALED ne snosi odgovornost za eventualne posledice ili štetu, koja može nastati iz korišćenja ovog sajta ili tumačenja sadržaja navedenih na sajtu.

Sva polja označena sa * su obavezna.

Napomena: Predlozi koji sadrže neprimerene poruke neće biti objavljeni. Administratori stranice zadržavaju pravo da provere sadržaj i odluče o njegovom objavljivanju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE