[RTS] Prioriteti NALED-a za sledeću Vladu Srbije

Unapređenje elektronske uprave i elektronskog poslovanja, smanjenje sive ekonomije i unapređenje poreskog sistema kao i razvoj sektora zdravstva, prioriteti su koje Naled predlaže narednoj Vladi Srbije. Na svečanom zatvaranju 14. godišnje skupštine ovog udruženja uručena su i priznanja partnerima koji su pomogli u sprovođenju najvažnijih reformi.

U vanrednim okolnostima i vanredno osmišljena skupština Naleda. Bina virtualna ali predlozi za unapređenje poslovanja realni.

Za 77 odsto članova tog udruženja priorit bi trebalo da bude unapređenje elektronske uprave i elektronskog poslovanja, za 76 odsto smanjenje sive ekonomije a za 66 odsto razvoj zdravstva.

"Što znači da će Naled zagovarati nove reforme u ovim oblastima kroz razvoj sistema E-zdravstvo, E-prostor, E-agrar kroz elektronski registar parafiskala i niz drugih reformi za koje se već godinama zalažemo", navodi Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED-a.

Ostatak vesti pročitajte OVDE.


Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE