Otvorene prijave za radno angažovanje u okviru mere „Zajedno za zajednicu“Mera radnog angažovanja po konceptu „Zajedno za zajednicu“ tokom pandemije COVID-19 deo je šireg projekta Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i Romkinja i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“ koji implementira GIZ, dok realizaciju mere radnog angažovanja uz njihovu podršku sprovodi NALED u okviru projekta ‚‚Poboljšanje uslova života Roma i Romkinja i drugih marginalizovanih grupa u 18 JLS“ zajedno sa Asocijacijom koordinatora za romska pitanja.

Ova mera usmerena je na kratkoročno radno angažovanje Roma i Romkinja i drugih marginalizovnih grupa (nezaposleni duže od godinu dana, samohrane majke, žene žrtve nasilja, osobe sa invaliditetom, osobe iz višečlanih porodica, povratnici), tokom pandemije COVID-19. Cilj ZaZ mere je da ublaži negativne posledice pandemije COVID-19, doprinese poboljšanju uslova života i procesu oporavka zajednice, posebno marginalizovanih grupa.

Koncept će se sprovoditi u 6 lokalnih samouprava (JLS): Vranje, Aleksinac, Pirot, Kruševac, Kragujevac i Subotica, sa ciljem da marginalizovanim osobama omogući prihode u vreme pandemije COVID-19, a istovremeno putem sprovođenja radova od javnog interesa doprinese potrebama zajednice i poboljšanju kvaliteta života u lokalnim samoupravama koje učestvuju u projektu.

Popunjen prijavni formular potrebno je poslati do 20. marta 2021. na adresu: 

NALED
Makedonska 30, Beograd

ili na email zajednozazajednicu@naled.rs,

ili predati prijavu lokalnom medijatoru (spisak njihovih kontakata dostupan je u Informatoru).

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE