Poziv za podnošenje ponuda: Marketing i PR podrška na projektu unapređenja opštinskih usluga uvođenjem ChatBot aplikacije

NALED poziva zainteresovane agencije da dostave ponude za pružanje marketing i PR podrške na projektu „Unapređenje opštinskih usluga u Srbiji i BiH uvođenjem ChatBot aplikacije“ čiji je cilj aktivna i funkcionalna primena ChatBota u četiri lokalne samouprava u Srbiji i BiH koje su nosioci BFC SEE sertfikata – Sombor, Šabac, Bijeljina, Laktaši, pri čemu će građanima biti dostupne efikasnije, pristupačnije, jednostavnije i brže opštinske usluge. Projekat je podržan od strane develoPPP programa Nemačkog saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), a sprovode ga GIZ, Mreža za povoljno poslovno okruženje u JIE (BFC SEE) i kompanija SAGA.
 
Planirani period angažovanja agencije je godinu dana (avgust 2021 – jul 2022). Ponude treba da sadrže sledeću dokumentaciju na srpskom jeziku:
  1. Kratak profil kompanije i najmanje tri reference za realizovane projekte i kampanje u oblasti promocije digitalizacije;
  2. Biografije svih ključnih zaposlenih sa relevantnim iskustvom koji su predviđeni za direktnu saradnju sa NALED-om;
  3. Predlog kreativnog rešenja zadatka;
  4. Obrazložena bruto cenu (u evrima) za godišnju saradnju u skladu sa definisanim komunikacionim aktivnostima.

Kompletan poziv sa prilozima dostupan je kvalifikovanim ponuđačima na upit, i nije dozvoljeno njegovo dalje kopiranje ili distribuiranje. Ponude treba dostaviti u PDF formatu (do 20MB) najkasnije do ponedeljka, 8. avgusta u 12h, na e-mail marketing@naled.rs, uz naznaku „PONUDA ZA MARKETING I PR PODRŠKU - [NAZIV AGENCIJE]

Zahtevi za poziv i eventualna pitanja u vezi sa ovim pozivom mogu se dostaviti najkasnije do kraja radnog vremena do petka, 30. jula. 2021, isključivo elektronskim putem na e-mail marketing@naled.rs, uz naznaku „PITANJE – POZIV ZA MARKETING I PR PODRŠKU - [NAZIV AGENCIJE]“. Sva pristigla pitanja i odgovori biće javno dostupni i objavljeni na stranici Odgovori na pitanja - Poziv za podnošenje ponuda: Marketing i PR podrška najkasnije u utorak, 3. avgusta 2021.

NALED će obavestiti sve ponuđače o prijemu ponuda. O daljim koracima biće obavešteni samo oni ponuđači koji uđu u uži izbor. NALED zadržava pravo da izabere najboljeg ponuđača na osnovu analize dostavljene dokumentacije i dodatnog procesa pregovora, u skladu sa procedurama i raspoloživim budžetskim sredstvima na projektu. Takođe, NALED zadržava pravo da angažuje agenciju za realizaciju samo određenih delova opisa posla, ili da u potpunosti odustane od angažovanja agencije. NALED ne snosi odgovornost za eventualne troškove koji mogu nastati kod ponuđača tokom izrade ponude. Svojim učešćem ponuđači izjavljuju da su saglasni sa uslovima Poziva.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE