20% popusta u Medija centru za članove NALED-a

Medija centar pruža kompletne usluge na polju medija. Nalazi se u centru Beograda na preko 400 m2 i raspolaže sa tri tehnički potpuno opremljene sale i klubom za koktele. Prostor je pogodan za sve vrste skupova, press konferencija, promocija i prezentacija, kurseva, seminara, predavanja, okruglih stolova, radnih i svečanih sastanaka, kao i za organizovanje ispita i stručnih provera znanja po najvišim standardima.

Za članove i partnere NALED-a obezbeđen je poseban popust od 20% na redovnu cenu svih usluga Medija centra, a prvih 5 članova NALED-a koji se po objavljivanju ponude jave na e-mail mladenov@mc.rs ostvaruje pravo na specijalan popust od 30%.

 

Više informacija o aktuelnim ponudama Medija centra možete pronaći na www.mc.rs, kao i putem mejla mladenov@mc.rs ili na telefon +381 63 31 44 90 (kontakt osoba Gordana Mladenović, šefica press centra).

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE