Londonska škola za odnose s javnošću - specijalni XXXII program

Agencija Represent Communications je za članove NALED-a ponovo obezbedila povlašćene uslove za učešće na programu Londonske škole odnosa s javnošću koji se održava u periodu od 22. oktobra do 26. novembra 2022. godine. Svi zainteresovani mogu se prijaviti od 12. do 20. oktobra 2022. godine slanjem prijave na prijava@represent.rs.

Popust za članove NALED-a: 15% i 30% super popust za prvih 5 prijavljenih članova NALED-a

LSPR program je fokusiran na kreiranje komunikacijskih kampanja, upravljanje brendom, prevazilaženje i smanjivanje kriza i rizika u poslovanju, saradnju sa medijima, pripremu i pisanje kreativnih materijala za različite vrste medija (tradicionalnih i digitalnih), izgradnju reputacije, društveno odgovorno poslovanje, komunikaciju sa stejkholderima, pripremu za medijski nastup i kreiranje strategije. Ovladaćete osnovnim veštinama odnosa s javnošću u razvoju snažnih strategija koje poboljšavaju reputaciju vašeg brenda i korporativnog imidža. Blisko sarađujemo sa svakim polaznikom kako bismo pomogli da razvije svoje PR i veštine komunikacije. Ključno za program je sticanje suštinskog razumevanja kako je reputacija primarni strateški put do uspeha za kompanije u digitalnoj eri. Međunarodno priznat program Londonske škole za odnose s javnošću koji se uspešno sprovodi od 2004. godine je prepoznat po Continuing Professional Development (CPD) sertifikatu www.cpduk.co.uk

LSPR škola postoji u Srbiji od 2004. godine, a sprovodi se više od 25 godina. Program je licenciran i realizuje se po Londonskoj metodologiji. Diploma je međunarodno priznata i nosi CPD sertifikat, a verifikovana je i od strane međunarodnih stručnih organizacija, kao i najvećih svetskih konsultantskih i PR agencija Hill+Knowlton Strategies, Porter Novelli i Weber Shandwick.

Ove godine, povodom obeležavanja 18 godina postojanja u Srbiji, u ponudi je specijalni program koji uključuje 18 različitih modula i angažuje predavače iz najrazličitijih industrija, iz Srbije, UK, Nemačke i Francuske.

Program počinje 22. oktobra i traje do 26. novembra 2022. godine. Predavanja su na srpskom jeziku, 2 na engleskom, održavaju se uživo i online. Moguće je pratiti predavanja koja idu uživo preko Zoom platforme.

Kontakt osobe: 

Jelena Mikić - jelena.mikic@represent.rs 063/384 196

Marija Andrić - marija.andric@represent.rs 063/384 007

LSPR_predavaci_12-10.jpg

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE