Povlašćeni program namenjen donosiocima odluka – Personal Branding and Executive Presence

Agencija Represent Academy razvila je nov seminar koji se bavi ličnim brendingom i pozicioniranjem lidera. Seminar je namenjen liderima i donosiocima odluka, predstavlja miks liderskih znanja, mekih moći, otkriva naučne pristupe i uvide zasnovane na dokazima iz evolucione psihologije ali se i posebno bavi načinima na koje komuniciramo, uživo i online, sa posebnim osvrtom na komunikaciju na LinkedIn mreži. Generano izaziva učesnike da preispitaju svoje pristupe ubeđivanju i uticaju koji imaju na druge.

Za članove NALED-a, agencija Represent Academy ponovo je obezbedila povlašćene uslove za učešće na programu Personal Branding and Executive Presence koji se održava od 8. do 9. juna, u hotelu Falkensteiner, u Beogradu.

Povlašćeni uslovi za učešće na program:

  • popust od 10% za jednu prijavu iz iste organizacije
  • 15% na dve prijave iz iste organizacije
  • Četvrta osoba iz iste organizacije besplatno

Predavači koji će svoje iskustvo podeliti sa učesnicima su: John Dalton, direktor Londonske škole za odnose sa javnošću i CEO Centra za reputacioni management, koji je savetovao organizacije civilnog društva, predstavnike Vlade i Kraljevske porodice, na seminaru ćete moći da čujete i Afonsa Rubela de Souzu, vlasnika inovatine konsultantske kuće Saint Brand i nekadašnjeg kreativnog direktora nekoliko uglednih kompanija među kojima su WPP, Adidas i LinkedIn čiji je i današnji ambasador, kao i profesora Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, Radovana Kneževića čiji je doprinos u negovanju lepote govora prepoznat u radu sa skoro svim srpskim pozorištima, kao i rad sa mnogim voditeljima i drugim uticajnim pojedincima.

Seminar je međunarodno priznat, a broj učesnika u grupi je ograničen. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem mejla na academy@represent.rs.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE