Povlašćeni programi edukacije – London School of PR i tematski seminari

Agencija Represent Communications je za članove NALED-a obezbedila povlašćene uslove edukacije u oblasti komunikacija i PR-a, u okviru svoje akademije. U zavisnosti od interesovanja i potreba, članovi NALED-a mogu se prijaviti za neku od aktuelnih ponuda.

Povlašćeni uslovi za učešće u programu - Londonska škola za odnose sa javnošću:

  • 30% popusta na pohađanje LSPR programa i besplatno učešće na jednom master class-u;
  • 30% popusta na pohađanje LSPR programa i dodatnih 10% za tri ili više polaznika iz iste organizacije;

Povlašćeni uslovi za učešće na master class-u:

  • Uz prijavu dva polaznika iz iste organizacije, treći polaznik ostvaruje besplatno učešće na izabranom master class-u;
  • Zakupljivanjem celog master class-a (što podrazumeva prijavu najmanje desetoro učesnika) ostvaruje se popust od 10 do 15%.

Londonska škola za odnose sa javnošću (LSPR) je jedan od prvih i najuspešnijih programa koji agencija sprovodi. Škola je međunarodno priznata i nosi Continuing Professional Development (CPD) sertifikat  www.cpduk.co.uk. Osnovni cilj LSPR škole je razumevanje strateškog pristupa u komunikaciji kojim se gradi reputacija kompanije ili brenda. Petonedeljni program je fokusiran na kreiranje komunikacijskih kampanja, upravljanje brendom, prevazilaženje i smanjivanje kriza i rizika u poslovanju, saradnju sa medijima, pripremu i pisanje kreativnih materijala za različite vrste medija (tradicinalnih i digitalnih), izgradnju reputacije, društveno odgovorno poslovanje,  komunikaciju sa stejkholderima kao i komunikaciju sa internom javnošću, pripremu za medijski nastup i kreiranje strategije komunikacije. Škola počinje 24. aprila i traje do 29. maja. Više informacija potražite na sajtu Represent Academy – LSPR https://represent.rs/schools/lspr/

Pored LSPR programa Represent Communication agencija dugi niz godina organizuje kurseve i obuke u oblasti komunikacija krojene po meri za pojedince ili manje grupe – Master class. U nastavku možete pogledati presek aktuelnih seminara, a više informacija potražite na vebsajtu Represent akademije:

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE