Sa zadovoljstvom najavljujemo Challenge Lab Re:Generator – Regenerativne prakse za bolju hranu i zdraviji život!
Challenge Lab je istraživački izazov, takmičarskog karaktera, u okviru kojeg timovi istraživača, okupljeni oko zajedničke teme, uz stručnu podršku mentora, tragaju za najboljim i održivim idejama koje mogu da doprinesu popularizaciji i široj primeni koncepta regenerativne poljoprivrede u Srbiji.
Takmičenje organizuje NALED koji u partnerstvu sa Univerzitetom u Novom Sadu-Poljoprivredni fakultet, predstavlja EIT Food hub Srbija. Podršku u realizaciji ovog projekta pruža i Re:Genu projekat koji se sprovodi pod pokroviteljstvom Evropske unije.
TEME
Challenge Lab je otvoren za studente osnovnih i postdiplomskih studija, preduzetnike i startape u ranoj fazi zainteresovane za teme poljoprivrede i održivog razvoja, koji će zajedno raditi na kreiranju održivih rešenja za proizvodnju zdrave hrane i očuvanje zdravlja primenom praksi za zaštitu poljoprivrednog zemljišta od degradacije. Rešenja se mogu fokusirati na jedan ili više aspekata regenerativne poljoprivrede:
KO MOŽE DA SE PRIJAVI
ZAŠTO DA SE PRIJAVIM?
KAKO DA SE PRIJAVIM
Zainteresovani učesnici mogu popuniti online prijavni formular u periodu od 18. septembra do 4. oktobra u 23.59h. U formularu je potrebno definisati zainteresovanost za pojedinačne aspekte/podteme koje su učesnicima najzanimljivije. Učesnici se prijavljuju samostalno, uz mogućnost naznačavanja drugih učesnika sa kojima bi želeli da budu u timu. Sastave timova definisaće Organizator u okviru uvodne radionice na način koji osigurava fer takmičenje.
Preuzmite Pravila takmičenja.
VAŽNI DATUMI
Rok za prijavu za učešće: 4. oktobar 2024. u 23.59h
Uvodna radionica: 9. oktobar 2024. od 11:00h, NALED (Makedonska 30, Beograd)
Online radionice / mentoring: 10-18. oktobar 2024.
Rok za podnošenje rešenja: 23. oktobar 2024.
Finale takmičenja: 31. oktobar 2024.
Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.
NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE