Prednosti članstva

Članstvo u NALED-u je efikasan mehanizam koji koriste društveno odgovorne organizacije za pokretanje institucionalnih reformi od značaja za privredni oporavak zemlje. Angažovani članovi uživaju brojne dodatne pogodnosti koje donosi članstvo u NALED-u.

Izjave - Savez za Imovinu 1.gif
Izjave - Savez za Imovinu 2.gif
Izjave - Savez za Imovinu 3.gif
Izjave - Savez za Imovinu 4.gif
Izjave - Savez za Imovinu 2.gif
Izjave - Savez za Imovinu 3.gif


Članstvo u NALED-u omogućava
 

Uticaj na zakonodavstvo 2.png
Učešće u definisanju zakonskih rešenja: NALED je član u više od 60 radnih grupa Vlade RS, a članovi NALED-a često imaju ekskluzivnu priliku da prvi reaguju i utiču na sadržaj novih zakonskih rešenja koja se tiču njihovog poslovanja. Kroz aktivnosti Ekonomskog kokusa Narodne skupštine, radne sastanke sa donosiocima odluka, pripremu preporuka Vladi za smanjenje birokratije (Siva knjiga), analize i komentare zakona, NALED radi na izmenama zakona i stvaranju podsticajnog pravnog okvira za lokalni ekonomski razvoj. 

 Radna tela naleda.png

Angažovani članovi uzimaju učešće u reformama kroz priključivanje u radna tela NALED-a u oblastima zaštite životne sredine, hrane i poljoprivrede, zdravstva, imovine i investicija, suzbijanja sive ekonomije i razvoja e-uprave. 

Izjave - Savez za Imovinu 1.gif
Izjave - Savez za Imovinu 2.gif
Izjave - Savez za Imovinu 3.gif
Izjave - Savez za Imovinu 4.gif
Izjave - Savez za Imovinu 2.gif
Izjave - Savez za Imovinu 3.gif


Ucesce u projektima.png 
Članovi dobijaju najsvežije informacije o aktuelnim konkursima za finansiranje projekata i u mogućnosti su da pokreću i realizuju projekte i inicijative u partnerstvu sa NALED-om, u skladu sa opštim interesima članstva i misijom Alijanse. Članovi imaju prioritet u uključivanju u donatorske projekte koje NALED realizuje, a u cilju olakšanog pristupa sredstvima, NALED organizuje susrete sa donatorima i diplomatama i posreduje između opština i privrede u CSR inicijativama koje podstiču lokalni ekonomski razvoj.

 

Umrezavanje.png 
Širenje mreže poslovnih kontakata i pozicioniranje: članovi imaju mogućnost da bez plaćanja kotizacije učestvuju i zastupaju svoje interese na više od 170 događaja godišnje - konferencija, okruglih stolova i radnih sastanaka sa političkim liderima, ambasadorima, donatorima, gradonačelnicima i privrednicima iz zemlje i inostranstva.

 

Promocija.png 
Svaki angažman u NALED-u je priznat i prepoznat u javnosti zahvaljujući snažnom publicitetu: NALED-ove aktivnosti i događaji okupljaju lidere iz države, privrede, međunarodne zajednice i diplomatije, i za članove predstavljaju jedinstvenu priliku za isticanje, veću vidljivost i pozicioniranje imidža organizacije kako u javnosti, tako i u poslovnim i stručnim krugovima. Takođe, članovi imaju jedinstvenu priliku da budu vidljivi kao promoteri privrednih reformi i povoljnog poslovnog okruženja u Srbiji, zahvaljujući snažnom publicitetu i prisustvu u medijima (više od 7000 medijskih objava godišnje).

 

Prakticne obuke.png 
NALED pruža pomoć članovima za primenu novih zakona (eFakture, upis u katastar, građevinske dozvole, angažovanje sezonskih radnika i druge) i redovno informiše o mogućnostima za subvencionisano stručno usavršavanje u zemlji i inostranstvu.

 

Inforamacije.png
Članovi NALED-a imaju ekskluzivan pristup zaključanim online servisima važnim za poslovanje: baze članova, fondova, investicija, treninga, radnih grupa za izmenu propisa, publikacija, klipinga i NALED berza (promocija kroz b2b članski program).Pogledajte modalitete podrške i rezervišite vaše učešće na vreme putem LINKA, najkasnije do 01.12.2023. Broj mesta je ograničen, a uslovi sponzorskih paketa su podložni promenama od naredne godine.

Postanite član.png

Dugme 1.png  Dugme 2.png

 

 

Izjave - Savez za Imovinu 1.gif
Izjave - Savez za Imovinu 2.gif
Izjave - Savez za Imovinu 3.gif
 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE