U petak, 10. marta sa početkom u 11:00h u Palati Srbija u Beogradu, NALED će u prisustvu članova i partnera iz Vlade Srbije i međunarodne zajednice predstaviti 15. jubilarno izdanje Sive knjige, i nadležnim institucijama uputiti 100 novih preporuka za uklanjanje administrativnih prepreka poslovanju u našoj zemlji. Ovom prilikom osvrnućemo se na najvažnije reformske rezultate u proteklih petnaest godina, dodeliti specijalna priznanja zaslužnim pojedincima iz javne uprave i medija, i proglasiti Reformatora godine.
Prisustvo događaju moguće je samo uz prethodnu registraciju putem linka. Prijave se prihvataju do utorka, 7. marta u 12h, ili do popunjavanja mesta.
Podržite reforme u Srbiji preuzimanjem NALED-ovih jubilarnih stikera putem linka.
PROGRAM KONFERENCIJE
10:30-11:00 Registracija i piće dobrodošlice • 11:00-11:05 Video: 15 godina reformi u ogledalu • 11:05-11:10 Pozdravni govor • 11:10-11:25 Uvodna obraćanja: Preporuke za bolje uslove poslovanja • 11:25-11:30 Medijski intermezzo: Najvažniji rezultat i propuštena šansa • 11:30-11:45 Prioriteti Vlade: Reformska agenda 2023. • 11:45-12:00 Svečano zaključenje: Dodela priznanja i nagrade Reformator godine • 12:00-12:05 Zajednička fotografija • 12:05-12:30 Koktel
*Organizatori zadržavaju pravo izmene programa. Prisustvom događaju dajete saglasnost organizatorima da koriste foto i video zapise na kojima možete biti zastupljeni.
KLJUČNI GOVORNICI
Predsednica Vlade
Vlada Republike Srbije
Potpredsednik Vlade i ministar finansija
Vlada Republike Srbije
Vlada Republike Srbije
Ministarka za evropske integracije
Ministar informisanja i telekomunikacija
Vlada Republike Srbije
Ambasador i šef delegacije
Delegacija Evropske unije u Srbiji
Svetska Banka
Direktor kancelarije u Srbiji
Evropska banka za obnovu i razvoj
Regionalni direktor za Zapadni Balkan
ASEE, direktor
Predsednik IO NALED-a
PwC, direktor
Predsednik UO NALED-a
Danas
Novinar i urednik Ekonomije
Radio-televizija Vojvodine
Novinar i urednik
Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.
NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE