[eKapija] Intervju Đerđ Pap: NAJBOLJI POTEZ DRŽAVE

U intervjuu za eKapiju, Đerđ Pap, direktor firme za poresko savetovanje i računovodstvo Fiskal Pro, osvrnuo se na prethodnu godinu:

NAJBOLJI POTEZ DRŽAVE
 
- To što je pristala (ili prihvatila) da se jedno udruženje nametne kao ozbiljan partner u kreiranju privrednog ambijenta u Srbiji. Mislim tu na Nacionalnu alijansu za lokalni ekonomski razvoj (NALED) koji godinama, a čini mi se naročito u prošloj godini kroz razne projekte koje je inicirala više nego pozitivno utiče na poboljšanje privrednog ambijenta naše države. Praktično šačica entuzijasta zaposlenih u NALED-u, koristeći kolektivno znanje svojih članova kroz radne grupe u raznim oblastima učestvuje u pisanju zakonskih i podzakonskih akata kreiranjem rešenja koja su dobra za privredu u celini kao i za privredna društva. Oblasti u kojoj je Alijansa dala nemerljiv doprinos su: borba protiv sive ekonomije, razvoj elektronske uprave ali i u vrlo konkretnim stvarima kao što su uprošćavanje prijavljivanja sezonskih ili reforme paušalnog oporezivanja i mnogim drugim oblastima. Najlepše je što izuzetnoj ekipi NALEDA ne manjkaju ideje i svakog dana otvaraju nove korisne inicijative.

 

Ceo intervju možete pročitati ovde

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE