Panel diskusija u okviru Paradajz festa

U okviru drugog dana poljoprivredno turističke manifestacije „Paradajz fest“ koja se realizuje pod pokroviteljstvom Opštine Lebane i Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu danas je u holu Doma kulture u ovom mestu održana panel diskusija NALED-a i Udruženja žena Ruža iz Lebana kojoj je prisustvovao i predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović.

Na ovoj diskusiji predstavljen je projekat „Bolje prilike po meri nerazvijenih područja“ sa ciljem ekonomskog osnaživanja stanovništva iz ruralnih sredina pet opština Jablaničkog i Pčinjskog okruga u Srbiji i Severoistočnog regiona u Severnoj Makedoniji, koji se realizuje u okviru Programa prekogranične saradnje Srbija – Severna Makedonija  od aprila 2021. do septembra 2022. godine. Kompletan snimak panel diskusije koji je u celosti zabeležio Info centar Juga možete pogledati u video prilogu.

Izvornu objavu možete pogledati na sajtu www.infocentarjug.rs na sledećem linku.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE