Moj profil
Logout

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Preuzmite: Obaveštenje Upravnog odbora o održavanju Skupštine sa predloženim programom rada | Pravilnik o izboru članova Upravnog i Nadzornog odbora NALED-a

Upravni odbor NALED-a obaveštava članstvo da će 15. godišnja i 8. izborna Skupština udruženja pod sloganom Agenda 2025: Vizija za budućnost, biti organizovana putem digitalne platforme NALED-a, od 18. do 24. juna 2021. Tokom pet dana elektronskog zasedanja, 300 kompanija, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva imaće priliku da sagleda ostvarene rezultate, definiše novu viziju održivog razvoja Srbije, i izabere članove Upravnog i Nadzornog odbora koji će u naredne četiri godine predvoditi reformske inicijative NALED-a za bolje uslove poslovanja.

Svečano zaključenje Skupštine biće emitovano poslednjeg dana zasedanja uživo na sajtu www.naled.rs, kada će u prisustvu lidera NALED-a, Vlade i međunarodne zajednice (u skladu sa epidemiološkim uslovima) biti proglašeni rezultati glasanja i tradicionalno dodeljena NALED-ova Strela za doprinos ekonomskom razvoju.

Podnošenje kandidatura i iskazivanje podrške kandidatima za Upravni ili Nadzorni odbor NALED-a omogućeno je svim punopravnim članovima koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom, u periodu od 1. do 14. juna putem onlajn obrazaca u nastavku. Uvid u skupštinske materijale biće omogućen putem platforme najkasnije sedam dana pre isteka roka za glasanje.

Osnovne informacije

Naziv

Website

Adresa

,

Faktura za 2021.

Preuzmite fakturu

Status članarine

Baza kontakata

NALED-ova baza kontakata je ključna za pravovremenu i ciljanu komunikaciju sa članovima i partnerima. U nastavku su kontakt podaci kojima raspolažemo za vašu organizaciju.

Molimo vas da nas obavestite ukoliko su potrebne izmene ili neki od navedenih kontakata ne treba da imaju pravo pristupa zaključanim servisima NALED-a. Osoba za kontakt i podršku je Višnja Račić, menadžerka za razvoj članstva i CSR, v.racic@naled.rs, 011 3373 063

# Email Ime i prezime Funkcija Mobilni telefon Fiksni telefon

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE