BFC SEE 2023 - Javni poziv za gradove i opštine
Partnerstvo za konkurentni region (KOR Partnerstvo) i Nemačka razvojna saradnja koju sprovodi GIZ, pozivaju sve gradove i opštine, lidere ekonomskog razvoja da se uključe u međunarodni BFC SEE Program certifikacije gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi.

BFC SEE program je namenjen pre svega onim gradovima i opštinama gradovima i opštinama koji su opredeljeni da kroz poboljšanje poslovnog ambijenta stvore bolje uslove za privlačenje investicija i brži razvoj postojeće privrede, i tako unaprede kvalitet života građana.

Ključne prednosti koje BFC SEE program donosi certifikovanim gradovima i opštinama su:

  • Imidž moderne i agilne lokalne administracije na usluzi građanima i privredi
  • Pozicioniranje na mapi najpovoljnijih investicionih destinacija Jugoistočne Evrope
  • Prepoznatljivost među donosiocima odluka u državi, privredi i međunarodnoj zajednici
  • Članstvo u BFC klubu lidera lokalnog razvoja
  • Prilike za učešće u razvojnim projektima, studijskim posetama i regionalnim inicijativama
  • Razmena znanja s najuspešnijim gradovima i opštinama

Ovaj poziv je ekskluzivno otvoren za 50 gradova i opština Jugoistočne Evrope koji do sada nisu učestvovali u BFC SEE Programu i čija vizija razvoja se zasniva na autentičnim lokalnim potencijalima.

Za sve zainteresovane kandidate, organizovaćemo info sesiju: „Kako do međunarodnog BFC SEE certifikata“ s ciljem da vas dodatno informišemo o detaljima i uslovima učešća u Programu.  Prijava za info sesiju poslati na na office@bfc-see.org (ime, prezime, funkcija, opština).

Više informacija o BFC SEE Programu i procesu certifikacije, kriterijumima IV edicije, kao i uslovima za učešće sledi u okviru priložene dokumentacije. Napredak u procesu će pratiti mediji širom regiona.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE