SEKO za konkurentnost

Kancelarija za evropske integracije (KEI) pokrenula je 2011. godine projekat za jačanje saradnje između vladinog i nevladinog sektora i aktivnije uključivanje organizacija civilnog društva u planiranje razvojne pomoći, posebno programiranje i praćenje korišćenja instrumenata pretpristupne pomoći (IPA fondovi).

U okviru projekta NALED je postavljen na čelo konzorcijuma nevladinih organizacija, tzv. SEKO (sektorska organizacija civilnog društva) koji će sarađivati sa KEI na definisanju nacionalnih prioriteta i programiranju IPA fondova u sektoru konkurentnosti. NALED je zajedno sa partnerima, Privrednom komorom Srbije (PKS), Institutom za teritorijalni ekonomski razvoj ( InTER) i Centrom za visoke ekonomske studije (CEVES), formirao mrežu od 32 nevladine organizacije zainteresovane za sektor konkurentnosti, koji obuhvata mala i srednja preduzeća, istraživanje i razvoj, ICT, turizam, posovnu infrastrukturu, industriju i trgovinu.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE