Povlašćeni program edukacije - Londonska škola za odnose s javnošću

Agencija Represent Communications je za članove NALED-a ponovo obezbedila povlašćene uslove za učešće na programu Londonske škole odnosa s javnošću koji se održava u periodu od 30. oktobra do 27. novembra 2021. godine.

Povlašćeni uslovi za učešće na programu LSPR (Londonska škola za odnose s javnošću)

  • popust od 15% za jednu prijavu iz iste organizacije
  • 20% na dve prijave iz iste organizacije
  • 25% popusta na više od dve prijava iz iste organizacije

LSPR je jedini licencirani program za odnose s javnošću u regionu koji je istovremeno priznat od strane ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development). Izvodi se po istoj metodologiji u Beogradu kao i u Londonu.

Program je osmišljen tako da se polaznici upoznaju sa svim važnim segmentima odnosa s javnošću. LSPR program fokusiran je na kreiranje komunikacijskih kampanja, internu komunikaciju, upravljanje brendom, prevazilaženju i smanjivanju kriza i rizika u poslovanju, saradnji sa medijima, pripremi i pisanju kreativnih materijala za različite vrste medija, reputaciji, komunikaciji sa stejkholderima, pripremi za nastup u medijima, kreiranju strategija.

Priznati stručnjaci iz oblasti komunikacija iz kompanija, agencija i medija podeliće sa učesnicima svoja iskustva i pružiti im priliku da se i sami oprobaju u rešavanju komunikacijskih izazova. Cilj LSPR škole je  razumljiv pristup  u strateškoj komunikaciji kojom se može unaprediti poslovanje i reputacija kompanije ili brenda.

Pored LSPR-a Represent Communication agencija organizuje  i druge obuke u oblasti komunikacija krojene po meri za pojedince ili manje grupe . Na sajtu Represent Academy možete pronaći više informacija o ostalim temama. 


Povezani Sadržaji

Berza

Povlašćeni programi edukacije – London School of PR i tematski seminari

01.04.2021

Agencija Represent Communications je za članove NALED-a obezbedila...Pročitaj više

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE