NALED domaćin godišnjeg prijema za nove članove 

Uz prisustvo članova Upravnog odbora i menadžmenta NALED-a, protekle nedelje je u prostorijama NALED-a održan tradicionalni godišnji prijem novih članova. Ovaj događaj, koji se održava treći put za redom, okupio je 40 predstavnika kompanija  i akademske zajednice sa ciljem međusobnog povezivanja, novih saznanja, unapređenja saradnje i podsticanja dijaloga sa članstvom. 

Prijem je otvorio Vladislav Cvetković, predsednik Upravnog odbora NALED-a, koji je podelio svoja iskustva i angažman iz perspektive dugogodišnjeg člana NALED-a. Odluku prisutnih predstavnika novih članova za priključenje udruženju pozdravili su i članovi Upravnog odbora NALED-a Stanka Pejanović (Hisense International), Goran Kovačević, (Gomex) i David Lythgoe, predsedavajući Etičkog komiteta NALED-a, koji su iz svog ugla predstavili aktivnosti organizacije i pozvali nove članove da se aktivno angažuju i podrže zajedničku misiju poboljšanja privrednog ambijenta i života građana u Srbiji. 

Izvršna direktorka NALED-a, Violeta Jovanović, predstavila je regulatorne aktivnosti organizacije sa fokusom na mogućnosti saradnje i doprinosa programskim prioritetima NALED-a, dok su koordinatori Saveza informisali članove o ključnim rezultatima i aktuelnim inicijativama i prioritetima iz oblasti eUprave, fer konkurencije, imovine i investicija, zaštite životne sredine, zdravstva, hrane i poljoprivrede, kao i Kluba gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem. 

Prisutni predstavnici novih članova imali su priliku da predstave svoje organizacije, nominuju važne teme, kao i da prošire svoju poslovnu mrežu i nastave razgovor tokom neformalnog koktela. 

Članstvo NALED-a je od prošle godine postalo bogatije za 30 novih članova, među kojima su na prijemu prisustvovali predstavnici: Advokatska kancelarija Stanković, Al Dahra Srbija, Asocijacija srpskih arhitektonskih praksi (ASAP), Euro Lithium Balkan, Fakultet za medije i komunikacije, Galenika, Intracom Telecom, Konstruktor konsalting, Lafarge BFC Srbija, Merck Sharp & Dohme doo (MSD), Plastik Gogić, Samer & Co. Shipping doo Novi Sad, Univerzitet Educons, Univerzitet u Beogradu Poljoprivredni fakultet i Yandex IT centar.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE