Osnaženo članstvo NALED-a u prvoj polovini 2022.

U proteklih 16 godina, NALED je izrastao u najveću zajednicu lokalnih samouprava, kompanija i organizacija civilnog društva, posvećenih stvaranju boljih uslova za poslovanje u Srbiji i regionu.Danas, uz 320 članova jedinstvene strukture i tim od 88 angažovanih stručnjaka izvršne kancelarije, zajedno pokrećemo promene i reforme kako bi privreda lakše poslovala, država efikasnije radila, a građani bolje živeli.

Od početka godine, članstvo NALED-a je ojačano sa 13 društveno odgovornih kompanija i organizacija, koje će svojim aktivnim angažmanom doprineti unapređenju poslovnog okruženja i pokretanju institucionalnih reformi od značaja za privredni rast zemlje. Svoj doprinos pružiće i kroz učešće u radnim savezima, programskim platformama koje okupljaju članove NALED-a sa ciljem unapređenja propisa i ambijenta u određenoj oblasti ili grani privrede.

Prva dva kvartala donela su pojačanje iz redova privrede i obrazovanja, odnosno akademske zajednice, sa kojima NALED ima tradicionalno uspešnu saradnju. Kao počasni članovi pridružili su se Poljoprivredni fakultet iz Novog Sada, čiji se značaj ogleda i u intenzivnoj saradnji s privredom, kontinuiranoj edukaciji, kako stručnjaka u poljoprivredi, tako i opšte javnosti, i Fakultet za primenjenu ekologiju – Futura, univerzitet Metropolitan, koji svoju misiju realizuje nastavnim i naučnim, obrazovnim i stručnim radom i istraživanjima.

Iz redova privrede, misiji NALED-a pridružili su se kompanije JAF d.o.o. iz Nove Pazove, najveći austrijski trgovac drvetom i drvnim materijalima, koja posebno ističe kvalitet, poštovanje, prirodu, radost i rast; kompanija Niskogradnja Radosavljević iz Ćuprije, specijalizovana za izgradnju hidrotehničkih objekata, saobraćajnica i platoa, iskope, poravnanje terena, nasipe, beton i montažu; tehnološka kompanija Pulsec, specijalizovana za dizajn i implementaciju naprednih cybersecurity rešenja; kompanija Amicus SRB, deo švajcarske Swixx BioPharma grupe; kompanija Bomit-R iz Ćuprije koja se bavi uslugama domaćeg i međunarodnog transporta uz najkvalitetniju uslugu i poštovanje dogovorenih rokova; kompanija Univerzum eksport import doo Aranđelovac, regionalni lider u proizvodnji i prodaji glinenih blokova; kompanija Biznis Integrator koja pruža podršku institucijama i organizacijama iz javnog sektora kod kojih postoji potreba za ustupanjem delova poslovnih procesa; globalna farmaceutska kompanija Takeda koja posluje na tržištu 80 zemalja uz vodeću poziciju u Japanu i SAD-u; kompanija za istraživanje i razvoj za Smart GRID rešenja Schneider Electric DMS NS LLC; porodična kompanija Dr. Oetker sa međunarodnim angažovanjem i sedištem u Nemačkoj, u Srbiji zastupljen sa preko 100 proizvoda, i regionalna organizacija Propulsion koja sarađuje s brendovima i razvojnim partnerima na programima koji ulažu u pozitivne društvene promene.

Dobro nam došli, jer #ZajednoČinimoRazliku!

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE