Premijerka obišla zaposlene u NALED-u

U četvrtak, 18. jula 2019, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Izvršnu kancelariju NALED-a i sastala se sa stručnim timom organizacije koji više od deset godina radi na unapređenju poslovnog ambijenta u Srbiji. Poseta premijerke zaposlenima u NALED-u, prva je od kako je sa mesta predsednice Upravnog odbora NALED-a izabrana za ministarku državne uprave i lokalne samouprave, a potom i za predsednicu Vlade Srbije.

U neformalnoj atmosferi razgovaralo se o počecima NALED-a i prvim zajedničkim koracima u razvoju organizacije koja je od svog osnivanja 2006. godine do danas, okupila u svom članstvu više od 300 najuspešnijih kompanija, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva, i sprovela gotovo 150 projekata za podsticanje ekonomskog razvoja u saradnji sa partnerima iz međunarodne zajednice. Tema posete bio je i status prioritetnih reformi u oblasti e-uprave i e-poslovanja, poreske politike, inspekcijskog nadzora, imovine, planiranja i izgradnje, poljoprivrede i zdravstva, koje su usaglašene na koordinacionom sastanku premijerke sa rukovodećim organima NALED-a u decembru 2018. Potvrđena je važnost regionalne saradnje za jačanje konkurentnosti Srbije i pozicioniranje naše zemlje na međunarodnoj investicionoj mapi.

U završnici posete, zaposleni su premijerki predali simbolične poklone s ličnim pečatom koje su za nju izradile žene Etno mreže.

20190718_192753.jpg

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE