Agenda 2021 Zajedno za bolje uslove poslovanje

Autor: Cord, Milica Stefanović, Ivan Radak Oblast: NALED Datum: 13.05.2021. Preuzimanje: Agenda 2021 - Zajedno za bolje uslove poslovanja.pdf

NALED i Magazin CorD su ove godine napravili specijalno izdanje posvećeno Sivoj knjizi 13 – Zajedno za bolje uslove poslovanja. Tema izdanja su ekonomske reforme i reformatori koji su tokom prethodne godine doprineli prevazilaženju krize izazvane pandemijom i razvoju digitalnih servisa za građane i privredu. Posebna pažnja posvećena je uslovima za poslovanje i investiranje u Srbiji i prioritetnim preporukama Sive knjige za smanjenje birokratije, dalji razvoj eUprave, rešavanje imovinskih pitanja, unapređenje zdravstvenog sistema i životne sredine.

Svoja mišljenja, analize i stavove u ovom specijalnom izdanju su izneli predstavnici NALED-a, visoki državni zvaničnici, ambasadori, stručnjaci iz zemlje i sveta, uspešni gradonačelnici i privrednici.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE