Poziv za podnošenje ponuda: Izrada vebsajta za projekat Nacionalna incijativa za bezgotovinsko plaćanje „Bolji način”
NALED
, nezavisna privatno-javna asocijacija, poziva zainteresovane ponuđače, preduzeća koja se najmanje tri godine bave razvojem softvera i veb sajtova, da dostave ponudu za izradu veb sajta za potrebe projekta Nacionalna inicijativa za bezgotovinsko plaćanje - Bolji način, koja podrazumeva:

 1. Veb dizajn uz primenu i prilagođavanje postojećeg vizuelnog rešenja
 2. Razvoj CMS-a i funkcionalnih rešenja 
 3. Unos početnih sadržaja (tekstove i fotografije obezbeđuje NALED)
 4. Organizacija poludnevne obuke za korišćenje CMS-a uz pisano uputstvo
 5. Najmanje šest meseci garancije
 6. Održavanje sajta u skladu sa trajanjem projekta (2025. godine)

Vebsajt treba da predstavi projekat „Nacionalna inicijativa za bezgotovinsko plaćanje“ i aktivnosti koje se sprovode, da pruži aktuelne informacije svim zainteresovanim grupama i pojedincima i da omogući prijavu za POS program subvencija za bezgotovinsko plaćanje putem kontakt forme. Potrebno je da bude povezan sa softverom za POS program tako što će slati softveru podatke iz kontakt forme.

Rok za lansiranje osnovne verzije sajta (vebdizajn, postavljeni osnovni sadržaji i kontakt forma) je 30 dana od izbora ponudača. Rok za finalizaciju sajta je tri meseca od izbora ponuđača. 

Ponuda treba da bude na srpskom jeziku i da sadrži sledeće:

 1. Kratak profil kompanije (do jedne strane)
 2. CV ključnog osoblja sa referencama (vebdizajner, programer i projektant)
 3. Linkove ka referentnim veb sajtovima
 4. Pristup testnoj verziji CMS-a
 5. Plan realizacije u formi gantograma sa rokovima izrade
 6. Uslove garancije
 7. Uslove održavanja sajta mesečno (flat rate) i ad hoc (po satu)
 8. Bruto cenu za izradu veb sajta u skladu sa definisanim opisom posla (u dinarima) uz obrazloženje strukture cene

Kompletan poziv i prilozi dostupni su kvalifikovanim ponuđačima na ovoj stranici. Ponude treba dostaviti na mejl v.milutinovic@naled.rs najkasnije 12. januara 2022. Mejl ne sme biti teži od 15 MB.

NALED će obavestiti sve ponuđače o prijemu ponuda. O daljim koracima biće obavešteni samo oni ponuđači koji uđu u uži izbor. NALED zadržava pravo da izabere najboljeg ponuđača na osnovu analize dostavljene dokumentacije i dodatnog procesa pregovora, u skladu sa procedurama i raspoloživim budžetskim sredstvima na projektu. Takođe, NALED zadržava pravo da angažuje ponuđača za realizaciju samo određenih delova opisa posla, ili da u potpunosti odustane od angažovanja ponuđača. NALED ne snosi odgovornost za eventualne troškove koji mogu nastati kod ponuđača tokom izrade ponude. Svojim učešćem, ponuđači izjavljuju da su saglasni sa uslovima Poziva.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete stranicu, pristajete na korišćenje kolačića.

NASTAVITE SAZNAJTE VIŠE